IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Крими
15:30 | 20 октомври 2019
Обновен: 09:55 | 15 април 2024

На косъм от трагедия: Объркан ученик с пушка обезвреден с... прегръдка!

Треньор отне по нетрадиционен начин оръжието му

По материала работи: Слав Велев
На косъм от трагедия: Объркан ученик с пушка обезвреден с... прегръдка!

Случка, която се е разиграла преди няколко месеца в американско училище, набра популярност, след като се появи на видео. На него се вижда как треньор обезоръжава ученик, носещ пушка. Но това не се случва с атака, а с прегръдка.Кийнън Лоу, треньор по футбол и лека атлетика в гимназията Parkrose в град Портланд, щата Орегон, може да бъде видян да се разхожда из коридорите и да влиза в една от класните стаи. Когато се появява след няколко секунди, той държи пушка и се отдръпва назад от ученика Ангел Гранадос-Диас. В същия момент друг учител успява да вземе оръжието.

 

Тогава Лоу прегръща Гранадос-Диас го задържа поне за минута.Полицията пък се появява бързо и арестува ученика.19-годишният Гранадос-Диас е страдал от криза на психичното здраве по време на инцидента и е наказан с едва три месеца пробация, съобщава "Труд". Признал се е за виновен по обвиненията за внасяне на заредено оръжие в обществена сграда.

 

dnes.bg

В Полша готвят: 3 г. затвор заради сексуално образование?

Коментари

Новини Варна