IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
13:22 | 20 януари 2020
Обновен: 14:31 | 17 април 2024

Пламна климатик във Владиславово

6 пожара вдигнаха на крак пожарната във Варна за ден

По материала работи: Слав Велев
Пламна климатик във Владиславово

6 са регистрираните пожари с преки материални щети през изминалото денонощие, съобщават от Пожарната във Варна. На 19 януари около 01:30 часа, е постъпил сигнал за пожар в климатик, намиращ се в гр. Варна, в ж.к. „Вл. Варненчик“. Няма пострадали хора. Причина за инцидента е късо съединение. Унищожено е външно тяло на климатик.

 

На 19.01. т.г., около 15:30 часа, е постъпил сигнал за пожар в електрическо табло, намиращо се в ж.к. „Чайка“ във Варна. Няма пострадали хора. Причина за инцидента е късо съединение. Унищожени са електромери, електрически кабели, табло.

 

На 17.01. т.г., около 17:15 часа, е постъпил сигнал за пожар в л.а. «Сеат», намиращ се в гр. Варна, на бул. „Вл. Варненчик“. Няма пострадали хора. Причина за инцидента е възникнала техническа неизправност. Унищожен е двигателен отсек и част от купето на автомобила.

 

На 18 и 19.01. т.г., три са постъпили три сигнала за пожари, горели в ПВЦ контейнери, намиращи се в гр. Варна. Няма пострадали хора. Унищожени са 3 бр. контейнери. 9 са регистрираните пожари без преки материални щети през изминалото денонощие – в суха трева, в отпадъци и в контейнери за смет, в комини, в нерегламентирано сметище. 9 са регистрираните случаи на оказана техническа помощ.

 

58-годишна варненка обра магазин във „Владиславово“

Коментари

Новини Варна