IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
09:15 | 20 януари 2020
Обновен: 05:13 | 14 април 2024

Жена преби мъжа си с чук

Тя самата го завела в болницата

По материала работи: Слав Велев
Жена преби мъжа си с чук

46-годишен мъж от Бургас се озова в болница, след като жена му го удря по глава с чук. Той е бил приет снощи малко след 21 часа в УМБАЛ Бургас, съобщи МВР.

 

Мъжът от бургаския квартал "Долно Езерово", е заведен в болницата с рана в областта на главата. Същият е придружаван от съпругата си и двамата си сина, на 23 и 25 години. Пострадалият е настанен за лечение в отделение "Реанимация" с опасност за живота.

 

По първоначални данни нараняването е причинено от 43-годишната му съпруга, която го ударила с чук в областта на главата. Жената и двамата ѝ синове са задържани за срок от едно денонощие за изясняване на случая.

 

Извършен е оглед на местопроизшествието. Направени са фотоснимки и са иззети веществени доказателства. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава от служители на отдел „Криминална полиция“ при ОДМВР - Бургас и Второ Районно управление – Бургас.

 

Dnes.bg

 

 

Коментари

Новини Варна