IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Култура
21:19 | 26 януари 2015
Обновен: 17:18 | 24 април 2024

Пещерният човек пак ще разсмива варненци

Димитър Бакалов гостува за моноспектакъл

По материала работи: Борис Проданов
Пещерният човек пак ще разсмива варненци

Почитателите на театъра утре отново имат повод за празник. Особено ония, които обичат комедията. От 19 ч. в зала „Европа“ на ФКЦ във Варна гостува моноспектакълът с участието на Димитър Бакалов „Шегите, които Бог си прави, или Пещерният човек за напреднали“. Спектакълът е продължение на постановката „В защита на пещерния човек”. Сценографията е на Невена Белева.


Митко, симпатичният герой и домакин на представлението, отново разсмива с наблюденията си върху необятните, но забавни различия между мъжките и женските мотиви и поведение. Този път обаче  през призмата на Божието чувство за хумор.


Ще научите защо мъжете обичат да натискат клаксоните, когато минават покрай жени на улицата, какво е първата среща за мъжа и за жената, защо е създаден луноходът и каква е причината Колумб да открие Америка.


Предизвикателствата на бащинството ще ви разсмиват и трогват, ще ви накарат да се замислите какво означава да бъдеш баща и каква Божия щедрост е това. Всички роли – Митко, Райна, Колумб, приятелите, обърканите бащи, бременните жени, и, разбира се, децата, отново са изиграни от Димитър Бакалов. Страхотна предпоставка за еднo извънредно забавнo, но и проникновенo и трогващo представление.


Юлиян Атанасов

 

Коментари

Новини Варна