IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Култура
09:41 | 28 януари 2015
Обновен: 02:31 | 25 март 2024

Дискусия „Карикатури и граници“ готви обществото на писателите

Текстовете се изпращат до 22 февруари

По материала работи: Златина Добрева
Дискусия „Карикатури и граници“ готви обществото на писателите

Обществото на писателите – Варна, отправя покана за участие в шестата по ред дискусия, която е на тема „Карикатури и граници“. Дискусията ще се проведе на 24 февруари от 18,30 часа, този път домакин е Франкофонският център – Варна (ул. „Преслав“ 69).
Дискусиите на Обществото на писателите – Варна, които преминават под форма на среща-разговор, се провеждат от февруари 2014 г. по актуални теми и  винаги на различно място. Настоящата е провокирана от скорошните събития във Франция, довели до смъртта на художници и журналисти.
В дискусията може да участва всеки, без ограничение на възраст и професионални занимания, с текст или с мнение по темата, представено на събитието. Текстовете могат да бъдат в свободно избран от автора жанр - белетристика, публицистика, поезия. Всички текстове след събитието се публикуват в електронен, както и в печатен вид в брошура.
Текстовете се изпращат на e-mail omp.varna@gmail.com до 22 февруари 2015 г. включително.

Коментари

Новини Варна