IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Култура
14:12 | 28 февруари 2015
Обновен: 19:06 | 25 март 2024

Пореден инцидент с агент 007 при снимките на филма

Даниел Крейг уцели дупка на пътя в лудо каране

По материала работи: Борис Проданов
Пореден инцидент с агент 007 при снимките на филма

Даниел Крейг, изпълняващ ролята на Джеймс Бонд, пострада по време на нощни снимки в Рим.


Автомобилът Aston Martin DB 10, с който се подвизава Агент 007, паднал в дупка по време на лудо преследване. Крейг си ударил главата и му била оказана медицинска помощ. Травмата очевидно не е била сериозна, тъй като на следващия ден британският актьор отлетял за Лондон, следвайки снимачния график.


“Пътищата в Рим представляват ежедневна заплаха не само за автомобилните и мотоциклетните водачи, но и за пешеходците и велосипедистите. Щом подобно нещо може да се случи на Джеймс Бонд - да падне с колата си в дупка, представяте ли си какво им е на обикновените хора!“, отбелязва Ламберто Сантини, шеф на асоциацията на потребителите “Аdос“.


Това е втората травма, която Даниел Крейг получава от началото на снимките на 24-ия филм за Джеймс Бонд, озаглавен “Спектър“.
По-рано актьорът си нарани коляното в Лондон, което наложи временно прекратяване на снимачния процес.


Филмът излиза през есента, като на Крейг партнират две прекрасни дами италианката Моника Белучи и французойката Леа Сейду.


БГНЕС

Коментари

Новини Варна