IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Култура
19:45 | 27 април 2015
Обновен: 05:33 | 26 март 2024

Българче в Топ 3 на Сан Ремо за деца!

13-годишната Деница стигна до успеха с испански хит

По материала работи: Борис Проданов
Българче в Топ 3 на Сан Ремо за деца!

След второто място на Крисия на детската Евровизия, България отново има повод за гордост. 13-годишната Деница Василева се класира на трето място в категорията от 13 до 15 години на Международния солов конкурс Sanremo Junior 2015. Момичето стигна до успеха с изпълнение на испанския хит „Камино".


„Бях много щастлива, че е свършило, и че съм доволна от това как съм се представила и в същото време в голямо очакване, за да видя как са ме оценили хората”, разказа Деница, цитирана от bTV.


Гласовитото момиче мечтае за индивидуална кариера на голямата сцена: „Бих се насочила към пеенето на рок. Този стил най-много ми допада”, довери Деница.


Дариана Куманова, българката сред журито на фестивала, също е очарована от Деница. За да е максимално безпристрастна й е забранено да гласува за нашето момиче. „Изпълнението й на живо беше по-добро, отколкото записът, който аз чух. Беше много артистична на сцената - много сладка, беше много хубава и пя невероятно”, разказа Куманова.


Освен с музика, Деница се занимава с актьорско майсторство, свири на китара и играе тенис.


„Смятаме в нашето семейство, че децата трябва да се занимават и да са активни колкото може повече по интересите си, за да могат да се развиват”, каза майката на момичето.


dnes.bg

Коментари

Новини Варна