IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Култура
14:12 | 3 септември 2015
Обновен: 18:27 | 18 април 2024

Кийт Ричардс не може да събере бандата

Иска да запишат нов албум

По материала работи: Деян Михайлов
Кийт Ричардс не може да събере бандата

 

Китаристът на "Ролинг стоунс" Кийт Ричардс се опитва да вкара членовете на бандата в звукозаписното студио, за да сътворят нов албум, съобщава Контактмюзик.

Но въпреки положените от него усилия, той не вижда как сър Мик Джагър, Чарли Уотс и Рони Ууд могат да се съберат заедно в работна обстановка преди 2016 година.

Ексцентричният музикант заяви пред сп. "Ентъртейнмънт уикли", че се опитвал да вкара колегите си в студиото, но това няма да стане до края на тази година. Съмнителна е и следващата. "През февруари и март ни предстои турне в Южна Америка. Бих желал да влезем в студиото през април 2016 година. Но аз познавам добре момчетата. След като завършат гастролите, не им се прави нищо!", изтъква китаристът.

Кийт Ричардс обича да записва своите идеи и му предстои да издаде първия си солов албум "Crosseyed Heart" от 23 години насам по-късно този месец.

 

 

 

Коментари

Новини Варна