IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Култура
11:38 | 4 октомври 2015
Обновен: 17:07 | 28 март 2024

Официално стартира „Третата фаза на Марвел”

През следващата година очакваме „Капитан Америка 3“ и „Доктор Стрейндж”

По материала работи: Деян Михайлов
Официално стартира „Третата фаза на Марвел”

„Третата фаза на Марвъл” официално стартира с премиерата на „Капитан Америка: Гражданска война” на 6.05.2016, продължава с „Доктор Стрейндж” на 4.11.2016., а от 2017-а година студиото смята да ни предлага по три филма годишно.

 

Президентът на "Марвъл" Кевин Файги признава, че това е амбициозна задача, но студиото е подготвено за нея. След „Доктор Стрейндж”, в „Третата фаза” ще видим още „Пазителите на галактиката 2”, новият Спайдър-мен и „Тор: Рагнарок” през 2017-а.

 

„През следващите няколко месеца можете да очаквате много новини по отношение на кастинга за тези филми – обяснява Файги. – Говоря за периода до края на годината.”

 

През 2018-а пък можем да очакваме Каръл Данвърс или Капитан Марвел. Тя за малко да се появи в „Отмъстителите: Ерата на Ултрон”. „Но някак си ни се стори, че не е логично тя да изникне от нищото в последната сцена на филма заедно с още доста други нови герои. Не бяхме и наясно откъде е дошла и какво ще прави по-нататък.”

 

Коментари

Новини Варна