IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Култура
14:42 | 25 ноември 2015
Обновен: 10:35 | 22 април 2024

И момичетата умеят футбола в "Тя е пич"

Гледайте филма - тази вечер по телевизия Bulgaria ON AIR

По материала работи: Деян Михайлов
И момичетата умеят футбола в "Тя е пич"

Шекспир още е писал, че когато една жена се прави на мъж, може да привлече други от своя пол, а също и да се влюби в някой, на когото се прави на приятел. Именно с пиесата му "12 нощ" се залавя режисьорът Анди Фикмън, но преправящ сюжета за съвремието ни.

Младата Виола (Аманда Байнс) е гимназиална футболистка, която разбира, че отбора в нейното училище е закрит. Затова пък има брат близнак, който се е преместил в ново училище, но преди да отиде, е заминал за десетина дни в Лондон. Идеална възможност за героинята да се представи за брат си и да покаже колко добре може и нежния пол да се справя с футбола.

Покрай преобразяването си, героинята изпада в доста комични ситуации, опитвайки се да избяга от гаджето на брат си, да излезе суха между капките в мъжката съблекалня и да се влюби в съквартиранта си (Чанинг Тейтъм). Той пък иска (той) да му уреди среща с русокосата красавица Оливия, падаща си обаче по преоблеченото момиче.

Гледайте "Тя е пич" на 25 ноември от 20.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Коментари

Новини Варна