IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Култура
11:32 | 26 ноември 2015
Обновен: 20:01 | 24 април 2024

Шоуто продължава, Queen за първи път у нас!

Бандата с Адам Ламбърт с концерт на 23 юни в София

По материала работи: Деян Михайлов
Шоуто продължава, Queen за първи път у нас!

Легендарната банда Queen ще забие за първи път у нас. Концертът ще бъде на 23 юни на столичния стадион "Георги Аспарухов", обявиха организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис.

 

До Брайън Мей и Роджър Тейлър ще застане младата звезда Адам Ламбърт.

 

Концертът в София ще бъде част от фестивала "Арена Музика" и е една от специалните изненади за всички музикални фенове от музикалната компания. През следващата година СМЕ празнува 25-годишен юбилей, като в своята богата визитка има над 500 организирани концерта.

 

Поколения меломани у нас са жадували да чуят на живо вечните класики "Bohemian Rhapsody", "Somebody To Love", "I Want to Break Free" и "The Show Must Go On". През 2013 г. успяхме да се насладим на хитовете на Queen като част от мюзикъла "We Will Rock You", догодина ще ги чуем и в оригинал.

 

Queen със сигурност е сред групите в Топ 10 на всички времена. Имат забележителен списък от награди, огромни продажби на албуми, грандиозни концерти, милиони фенове по света. Дори след трагичната загуба на фронтмена Фреди Меркюри, Queen продължават да са на сцена и да затвърждават, че са една от най-великите групи в рок и поп историята.

 

Queen и Адам Ламбърт се появяват заедно на една сцена през 2009 г. по време на финала на предаването American Idol, а по-късно имат съвместно участие на Европейските музикални награди на MTV. През 2012 и 2013 година следват поредица от успешни концерти и участия в телевизионни шоута.

 

През 2014 г. имат изключително успешно турне в Англия, а в края на годината музикалният тандем изнася зрелищно шоу в Лондон.

 

В началото на 2015 г. Queen + Adam Lambert покоряват Европа с напълно разпродадени концерти в 10 страни. След края на турнето равносметката е 67 напълно разпродадени концерта по света за по-малко от година.

 

Билетите за концерта на Queen + Adam Lambert ще бъдат на цени от 70 до 140. Продажбата стартира на 30 ноември, понеделник, от 10:00 часа.

Коментари

Новини Варна