IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Култура
18:35 | 30 ноември 2015
Обновен: 20:02 | 24 април 2024

Принцеса Лея и Дарт Вейдър в Star Wars маратон

6 000 фенове се надбягваха през нощта в Сао Пауло

По материала работи: Юлиян Атанасов
Снимка: bgonair.bg

Star Wars маратон – над 6 хил. фенове на кино поредица се включиха в нощно надбягване в бразилския град Сао Пауло. Двойници на принцеса Лея и Дарт Вейдър от всички точки на Южна Америка участваха в проявата.Трасето на Star Wars маратона беше дълго 7 км. Всеки участник имаше право на избор – дали да се състезава от името на тъмната страна или от тази на джедаите. Екипите бяха бял и черен и бяха осигурени от организаторите. Най-ентусиазираните обаче предпочетоха истински костюми на любимите си герои.

 

"Аз съм атлет по триатлон и съм тук с моите приятели, които обичат Star Wars. удоволствие е да тичаме през нощта. Героят, който съм си избрал е от тъмната страна, но ми е много любим!", разкри Флавио Роберто, който е фен на сагата.В крайна сметка победата беше за Зенаиде Виера и Андре Албери, които взеха златните медали с време малко под 25 минути. Това беше втора подобна проява в Бразилия. Новият филм от сагата излиза по кината на 17-и декември и е първият, след като Дисни придоби франчайза на Lucasfilm за малко над 4 млрд. долара през 2012 г.

Коментари

Новини Варна