IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 28°
Култура
09:16 | 1 декември 2015
Обновен: 12:14 | 15 април 2024

В новия „Спайдърмен” ще участват още два основни героя на Марвел

Новината разкриха Робърт Дауни-мл. и Крис Евънс

По материала работи: Деян Михайлов
В новия „Спайдърмен” ще участват още два основни героя на Марвел

След като отмъстителите влязоха в киновселената на Марвел, трудно ще върнем обратно духа в бутилката. Всеки би искал да използва герои като Железния човек, Тор или Капитан Америка в своите истории. 

Оказва се, че двама от основните герои на Марвел най-вероятно ще се появят в новия „Спайдърмен”, макар принципно да нямат много общо с историята. Робърт Дауни-мл. и Крис Евънс участваха в предаването на Джими Кимел, където не само представиха трейлъра на „Първият отмъстител: Войната на героите”, но и споделиха какво им предстои да се снимат. 

Шегувайки се колко е горещо в Атланта в студиото на Пайнууд, Дауни каза на Евънс: „Между другото, ще снимаме отново в Атланта с теб.” 

Еванс потвърди. Веднага можем да заключим, че става дума за евентуалния проект „Infinity War”, но той ще бъде осъществен след няколко години. Единственият филм на Марвел, който ще се снима в Атланта догодина, е „Спайдърмен”.

cinefish.bg

 

 

Коментари

Новини Варна