IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Култура
15:30 | 9 февруари 2016
Обновен: 01:28 | 16 март 2024

Брус Уилис и Деми Мур - влюбени, но на екрана

Бившите съпрузи се събират във филм

По материала работи: Деян Михайлов
Брус Уилис и Деми Мур - влюбени, но на екрана

Те се разведоха преди 16 години, въпреки че бракът им, който продължи 13, се считаше за един от най-здравите в Холивуд. След толкова много години Брус Уилис и Деми Мур отново ще са влюбени, но само на екрана.

Двамата ще участват в нова голяма продукция,  но все още не се дават повече подробности за нея, пише ТАСС.
 
Самите актьори все още четат предложения им сценарий, въпреки че предварително са дали съгласието си.
Мур отдавна не се е появявала на екрана. Бившият и Брус Уилис пък участва в поредното продължение на "Умирай трудно". Именно първата част от 1988 г. го направи световно известен.
 
Всъщност двамата не излизат за първи път заедно на екрана. Снимаха се през 1991 г. в "Убийствени мисли", но тогава още бяха и щастливо влюбени в живота.
 
Брус Уилис и Деми Мур се ожениха през 1987 г. Двамата имат три дъщери. След раздялата им Мур се ожени за доста по-младия от нея Аштън Къчър, но бракът им не продължи дълго и актьорът се събра с Мила Кунис.
 
На Брус Уилис му провървя повече в живота. Той също се ожени за доста по-млад човек - 37-годишната британка Ема Хеминг, от която има две дъщери.

Dnes.bg

Коментари

Новини Варна