IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Култура
14:01 | 10 февруари 2016
Обновен: 09:48 | 20 април 2024

Оперираха от рак актьора от "Последният самурай"

Кен Уатанабе отложи завръщането си на Бродуей

По материала работи: Деян Михайлов
Оперираха от рак актьора от "Последният самурай"

Актьорът Кен Уатанабе отложи завръщането си на Бродуей, след като разкри, че му е поставена диагноза рак на стомаха, съобщи Контактмюзик.
 
Звездата от филма "Генезис" дебютира на американската театрална сцена миналата година в нова постановка на мюзикъла "Кралят и аз". Предвиждаше се Уатанабе, получил номинация за "Оскар" за актьор в поддържаща роля за "Последният самурай", да се завърне в мюзикъла на Роджърс и Хамърстийн следващия месец.
 
Говорител на актьора обаче заяви, че Уатанабе се подложил на ендоскопска операция и в момента се възстановява в болница в Япония. "Искам да помоля за разбирането Ви, че стартът на превъплъщението ми на нюйоркска сцена ще бъде отложен за известно време", се казва в изявление на японския актьор, пише БТА.
 
Все още не е ясно кой ще го замени. От лятото м.г. ролята му бе изпълнена от Хосе Ляна и Хуун Лий, а звездата от сериала "Изгубени" Даниъл Дей Ким се готви да направи своя дебют на Бродуей в мюзикъла през месец май.
Уатанабе взе участие в постановка на "Кралят и аз" на сцената на "Ройъл Албърт хол" в Лондон през 2009 г

Dnes.bg

Коментари

Новини Варна