IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Култура
15:56 | 27 април 2016
Обновен: 21:08 | 24 април 2024

Летище Варна поздрави пътниците си с музика на живо (СНИМКИ)

Всеки месец екипът на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД подготвя различни изненади във връзка с 10-годишнината на компанията

По материала работи: Слав Велев
Снимка Пламен Гутинов

Летище Варна поздрави пътниците си с музика на живо в навечерието на Международния ден на джаза 30 април. Два състава от джазмени бяха разположени на терминала за пристигащи и заминаващи.

 

 

 

Клиентите на летище Варна чуха някои от най-популярните световни хитове в този стил, сред които и парчето на Стинг Englishman in New York. „Винаги се стремим във фоайето да е приятно и уютно за пътниците, постоянно звучи лека музика, но този път решихме да изненадаме нашите клиенти с нещо по-различно и да поканим изпълнители, които да свирят на живо. Надяваме се, че по този начин създаваме положителни емоции на пристигащите и напускащите Варна български и чуждестранни граждани“, коментираха от летище Варна. 

 

 

 

 

 

 

 


Всеки месец ще има различна изненада, подготвена от екипа на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД във връзка с 10-годишнината на компанията. Изненадата за април беше свързана с Международния ден на джаза 30 април. Световният празник се чества за първи път през 2012 година. Идеята му е да акцентува върху способността на тази музика да събира различни култури и нации.

 


Полина Петрова
Снимки Пламен Гутинов

 

Коментари

Новини Варна