IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Култура
21:45 | 3 май 2016
Обновен: 18:04 | 25 април 2024

„Жена ми се казва Борис” отново на варненска сцена

Представленията са на 4 и 5 май в зала 1 на ФКЦ от 19 часа

По материала работи: Слав Велев
„Жена ми се казва Борис” отново на варненска сцена

На 4 и 5 май любителите на комедията ще имат възможност да гледат „Жена ми се казва Борис” от Рафи Шарт. Представленията са в зала 1 на ФКЦ от 19 часа. Режисьор на постановката е Владлен Александров, сценография - Петьо Начев, костюми -  Антония Попова и Алина Тютър. В ролите са Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стефан Рядков, Ернестина Шинова, Дияна Любенова, Жанина Дончева, Петьо Петков – Шайбата. Никой няма да иска да се окаже в положение като това - любовницата му внезапно заявява, че ще се срещне с жена му, за да й разкаже всичко за тяхната двегодишна интимна връзка. 


"Спасителят" обаче забърква такъв вихър от недоразумения, че една провинциална брачна двойка панически бяга от Париж, за да е далеч от столичните безумия, една жена губи мъжа си, друга - любовника си, един мъж през съвсем кратки отрязъци от време се чувства ту като рогоносец, ту като щастлив съпруг, друг вече не е наясно със сексуалната си ориентация.


Черно море

Коментари

Новини Варна