IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Култура
14:53 | 25 май 2016
Обновен: 17:09 | 17 април 2024

9-годишната Аделина Радева с Гран При от фестивал в Румъния

Участие във фестивала взеха над 70 изпълнители, разделени в 11 възрастови групи

По материала работи: Пламен Янков
9-годишната Аделина Радева с Гран При от фестивал в Румъния

9-годишната Аделина Радева от Русе е носител на Голямото Гран При на фестивала „MUSIC MY LOVE” в гр. Букурещ, Румъния. Фестивалът се проведе на 21 май, участие в него взеха над 70 индивидуални изпълнители на възраст от 5 до 20 години, разделени в 11 възрастови групи.

 

Аделина Радева участва в категория 9 години с песен на Лара Фабиан, като представянето й беше оценено безапелационно с най- високото отличие на фестивала – Голямото Гран При, пише Дарик.

 

В рамките на един  месец това е трето Гран При за талантливата млада певица от конкурси, като зад нейното представяне стои неуморния труд на вокалния й педагог Аделина Колева от Горна Оряховица.

 

Аделина Радева е ученичка в НУИ „Проф. В Стоянов” Русе с профил класическо пиано. През изминалата 2015 година тя е завоювала много призови места и награди от международни и национални конкурси, което я направи и член на Клуб 2015 на „Успелите деца на България" на Фондация „Димитър Бербатов".

 

 

Коментари

Новини Варна