IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Култура
14:27 | 23 август 2016
Обновен: 18:09 | 17 април 2024

Поклон! Почина Митко Цонев

56-годишният журналист издъхна във ВМА

По материала работи: Юлиян Атанасов
Поклон! Почина Митко Цонев

Нашите съболезнования за колегата Димитър Цонев, който не успя да се пребори за живота си. Журналистът от БНТ издъхна във ВМА, съобщи източник на Dnes.bg. 56-годишният мъж не успя да се пребори с тежкия инсулт и последващата белодробна инфекция, която получи. Вчера шефът на ВМА генерал Николай Петров заяви, че състоянието на Цонев остава много тежко.

 

"Към момента тежките белодробни усложнения изземват инициативата, но нещата като цяло са под контрол. Органите му и дишането се поддържат изкуствено. Борим се за живота му", добави ген. Петров. Тази сутрин дъщерята на тв водещия призова баща си да се бори за живота си. Тя публикува на страницата си във Facebook снимка на баща си и неговия внук с послание: "Не го оставяй! Дръж се, тати!!!!". Припомняме ви, че Димитър Цонев беше приет в реанимацията на Военна болница, след като получи масивен инсулт.

 

Семейството се прибирало от почивка във Варна. Цонев шофирал и се оплакал от главоболие и болки във врата. Именно тогава съпругата му помислила, че може би е нещо съдово. Когато се прибрали у дома, той се почувствал още по-зле. Тогава бил приет в реанимацията на Военна болница. Поклон пред паметта му!

dnes.bg

Още по темата: Дъщерята на Димитър Цонев: Дръж се, тати!

Коментари

Новини Варна