Джейсън Момоа: "Аквамен" ще ви отведе в един невиждан свят
Към момента актьорът вече тренира и се подготвя за ролята
Публикувана: 16 Feb 2017 | 21:21

"Аквамен" ще започне да се снима още това лято, а звездата Джейсън Момоа сподели някои неща относно ролята си. Актьорът издаде някои тайни от кухнята. 

"Най-готиното нещо в Аквамен е как е вплетен в самородната култура и как нещо, за което знаем твърде малко може да ни разкрие интересни неща. Зак (Снайдър) ще предложи една различна перспектива. Изключително съм щастлив, че мога да бъда част от цялата тази вселена. За мен е чест!"

Момоа уточни и влиянието, което историята има: "Прочетох сценария и ще ви го кажа така: никога не съм виждал нещо подобно. Това ще е един свят, който никога преди не сте виждали. Били сме в Космоса, пътували сме през различни светове, но никога не сме били под водата. Затова е наистина готино, че можем да видим какво има там долу. Ще има много интересни приключения, забавни и героични, а и много персонажи, с техните светове, които ние ще можем да посетим." 

Към момента актьорът вече тренира и се подготвя за ролята: "Нямам търпение. Имам вече доволно много стаж в индустрията, затова съм много развълнуван и влагам цялата си енергия в това, което правя. Всичко е дяволски страхотно!"

В "Аквамен" ще видим още Амбър Хърд, Патрик Уилсън, Яхия Абдул-Матийн ІІ, Никол Кидман, Темуера Морисън и Уилям Дефо. За първи път Аквамен беше представен в "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта". Следващата му поява ще бъде в предстоящия "Лигата на справедливостта". Световната премиера на "Аквамен" е предвидена за октомври 2018 год. 

Предлагаме ви да видите видео от тренировките на Момоа с меча на Аквамен. 

cinefish.bg

Коментари ( 0 )