Скарлет Йохансон отново секси в "Дух в броня" (ВИДЕО)
Филмът е японското манга предизвикателство за Холивуд
Публикувана: 16 Feb 2017 | 12:42

Да се филмира японска манга е предизвикателство за Холивуд от години. "Дух в броня" (Ghost in the Shell), чиято премиера е насрочена за края на март, се очертава като най-мащабният опит да се направи това, предприеман от години.

Целта е повече от амбициозна: да се повтори успеха на японския анимационен филм от 1995 година Mobile Armored Riot Police: Ghost In The Shell, правен по световноизвестната манга поредица на Kodansha Comics (написана и илюстрирана от Масамуне Сиро) - изглежда повече от трудно.

Предизвикателството е двойно и защото фантастичната история в оригинала се развива през 2029-а година - време, което вече спокойно може да бъде наречено "близко бъдеще".


Тя ръководи елитна част на име Отряд 9, чиято основна функция е да обезвежда опасни престъпници и екстремисти. Героинята обаче се изправя срещу своите спасители, тъй като паметта й не е била заличена, заради грешка в системата. Тя не може да служи вече без съмнения на каузата, за която е създадена.

 

Задавайки си въпроси за произхода си в един свят на противоречия, тя трябва да се довери сама на себе си. Но лесно ли е това?

Ако съдим по най-новия трейлър на филма, в "Дух в броня" ни очаква пиршество от ефекти и невероятни фантастични битки...
Режисьор на филма е Рупърт Сандърс, продуцент е Ави Арад ("Железният човек", "Призрачен ездач 2: Духът на отмъщението").

 

Интересното е, че сред актьорите ще видим невероятния режисьор, художник и актьор Такеши Китано в ролята на Дайсуке Арамаки. В една от ролите ще видим и Жулиет Бинош в ролята на д-р Олет. Майкъл Пит играе Кузе, Пилу Асбек е Бато. Повечето снимки са правени в Уелингтън, Нова Зеландия.


filmcafe.bg

Коментари ( 0 )