IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Култура
10:00 | 22 февруари 2017
Обновен: 22:35 | 24 април 2024

Абсолютен хаос в седми сезон на "Игра на тронове"

Очакваме премиерата през лятото

По материала работи: Деян Михайлов
Абсолютен хаос в седми сезон на "Игра на тронове"

Седмият сезон на хитовия сериал "Игра на тронове" все още няма официално обявена премиерна дата, но докато чакаме тази важна новина, се появиха малко новини, които издават тайни от кухнята на сагата. 

 

Актьорите Алфи Алън (Теон Грейджой) и Джейкъб Андерсън (Сив Червей) използваха няколко ключови фрази, по време на интервюта, като "абсолютен хаос", "действие под напрежение", "страхопочитание" и да, "ще взриви съзнанието на много хора".

 

Както знаете, новият сезон няма да е с продължителността на старите, той ще има седем, вместо десет епизода, но Андерсън казва, че всичко е много мащабно, защото се случва с голяма наситеност: 

 

"Това не е паника, но аз съм загрижен за хората. Мисля, че още в 6-ти сезон се усети, че всичко наближава своя естествен завършек. Шоуто става малко като тенджера под налягане... Един абсолютен хаос... Изпитвам страхопочитание, как всички се опитват да нагласят нещата, само в седем епизода, защото дори и с по-малко серии, картината е много мащабна."

 

И докато това е характерното въодушевление на актьор, относно работата му, то в миналия сезон, сякаш усетихме концентрация на събития, повече около кървавите убийства, отколкото в самото развитие на действието. Някак имаше известен застой, който ескалира към края, когато се случиха редица важни събития. 

 

Междувременно Джейкъб Андерсън също обсъди лудостта на предстоящия нов сезон. Герои, които нямаха нищо общо или допирни точки досега, в новите епизоди ще видим как постепенно започват да се събират. 

 

"Ще е луд сезон Това определено ще взриви съзнанието на хората. Все още имаме основната тема - но героите ще преплитат съдбите си, преди да отидат дори още по-далеч в действието. Лоялността на всеки ще бъде поставена на изпитание. "

 

Вече изтекоха снимки от терен на шоуто, а вие можете да започнете залагания, кой ще оцелее и кой ще победи. Очакваме премиерата през лятото.

 

cinefish.bg

Коментари

Новини Варна