IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Култура
13:28 | 25 февруари 2017
Обновен: 10:15 | 23 март 2024

Мечо Пух се завръща деветдесет години по-късно

„Най-доброто мече в цял свят“ е второто официално продължение на „Мечо Пух“ след „Завръщане в Голямата гора“

По материала работи: Юлиян Атанасов
Мечо Пух се завръща деветдесет години по-късно

Второто официално продължение на приказките на А. А. Милн излиза на български език днес, 25-и февруари, пише EkipNews.bg.Издадени за пръв път през 1926г., приключенията на Мечо Пух се радват на невероятен успех от първата си публикация до днес с над 50 милиона продадени копия в световен мащаб. Популярността на Мечо Пух води до превода на първото издание на над 50 езика, а самото мече редовно оглавява класациите за най-обичан детски герой на всички времена.

 

„Най-доброто мече в цял свят“ е второто официално продължение на „Мечо Пух“ след „Завръщане в Голямата гора“ на Дейвид Бенедиктъс от 2009г. и представлява колекция от четири разказа, коит обхващат сезоните в годината – есен, зима, пролет и лято. Историята проследява Мечо Пух и неговите приятели в редица приключения в Голямата гора, докато любимите герои се сблъскват с митични създания и мистериозни нови приятели.

„Най-доброто мече в цял свят“ е написана от Пол Брайт, Кейт Сондърс, Брайън Сибли и Джийн Уилис и илюстрована в стила на Ъ. Х. Шепард от Марк Бърджес. Тя запазва вечния чар на Голямата гора и брилянтните герои, диалози и хумор от книгите на А. А. Милн, „Най-доброто мече в цял свят“ ще припомни на любителите на Мечо Пух защо обичат оригиналните истории, като същевременно ще представи класическия герой на едно ново поколение читатели.

 

Четете още: Мишел Родригес става боен ангел

Коментари

Новини Варна