IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Култура
19:57 | 9 март 2017
Обновен: 09:45 | 13 април 2024

Game of Thrones 7 вплита огън и лед

За момента никой не може да знае как ще завърши историята

По материала работи: Деян Михайлов
Game of Thrones 7 вплита огън и лед

Появи се първият постер на седми сезон от сериала на HBO Game of Thrones.

Той не разкрива почти нищо от онова, което предстои да видим в новите епизоди, освен че смесва огън и лед. Това само по себе си е визуална илюстрация на заглавието на книжната поредица "Песен за огън и лед", по която е създаден сериалът.

 

Ако опитаме да интерпретираме постера, можем да погледнем това, което видяхме в последния сезон  Север, в който зимата настъпва и юг, в който Денерис поема пътя към Вестерос. След като Джон Сноу не е отвъд Вала, а вече се намира в пределите на Зимен хребет, а Майката на драконите приближава кралството, то можем да възприемем мистичния плакат и като намек за срещата между двамата.

 

А може и да е просто знак, че епизодите бавно вървят към своя финал - все пак това ще бъде предпоследният сезон от поредицата.

За момента никой не може да знае как ще завърши историята, след като Джордж Р.Р. Мартин още не е написал шестата си книга - "Ветровете на зимата" и почитателите на поредицата очакват от 2015 година насам да получат информация какво ще се случи в света на Седемте кралства. Новият сезон на Game of Thrones се очаква през лятото. Иронично, действието в него се развива предимно през зимата.

webcafe.bg

Коментари

Новини Варна