IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Култура
11:49 | 26 юни 2017
Обновен: 11:56 | 17 април 2024

Първото подгряващо парти на MTV Presents Varna Beach ще е в CaLnibani beach bar на 30 юни

Международният екип на най-голямото събитие на открито кани фенове да посрещнат заедно първото юлско утро на плажа

По материала работи: Слав Велев
Първото подгряващо парти на MTV Presents Varna Beach ще е в CaLnibani beach bar на 30 юни

Първото подгряващо парти на MTV Presents Varna Beach ще е в CaLnibani beach bar вечерта на 30 юни. Международният екип на Club MTV пристига във Варна и ще засили още повече очакването на публиката за основното събитие. Подгряващото парти на MTV e безплатно и всички фенове са поканени да посрещнат заедно първото юлско утро на плажа.


Междувременно стана ясно, че организаторите са обезпечили 70-метровата сцена във Варна с най-добрите аудио и визуални ефекти. Тя ще бъде издигната на Южния плаж, а входът за събитието ще е директно от Морската градина. Феновете ще бъдат допускани от 12 часа на обяд на 15 юли, а шоуто ще продължи до 23 часа. Стийв Аоки, Тайни Темпа, Горгон Сити, Джонас Блу, Редфу и Rewire & Varski, подкрепени от  Pavell& Venci Venc’ и Поли Генова са изпълнителите, които са потвърдили участието си на MTV Presents Varna Beach до този момент.  Скоро се очаква да бъдат обявени още имена.
 

„70-метровата сцена ще една от най-големите строени някога в България, а техническите елементи, които ще бъдат използвани са от последно поколение и със сигурност ще впечатлят феновете“, обявиха организаторите. Фестивалът MTV Presents Varna Beach ще бъде заснет от множество HD TV камери, а специално видео за събитието ще бъде излъчено в страни по целия свят. „За да сме сигурни, че публиката ще се забавлява по най-добрия начин и изживяването ще е невероятно сме предвидили хиляди светлини, екрани и тонколони за страхотно шоу.  Всеки детайл е изпипан, включително подготовката на специална 3D проекция на движението на звука“, уверяват специалистите на MTV. 

Коментари

Новини Варна