IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Култура
19:06 | 5 юли 2017
Обновен: 01:16 | 3 май 2024

Обявиха всички изпълнители на MTV Presents Varna Beach 2017

BEBE REXHA е осмата международна звезда, която потвърди участието си

По материала работи: Слав Велев
Обявиха всички изпълнители на MTV Presents Varna Beach 2017

Станаха ясни всички изпълнители на MTV Presents Varna Beach 2017. BEBE REXHA е осмата международна звезда, която потвърди участието си. Това е първото гостуване на изпълнителката в България. Тя наелектризира публиката с изпълненията си на живо. Хитовете й I Got You, In The Name of Love, No Broken Hearts, Me Myself and I и The Way I Are са познати по целия свят. BEBE REXHA има съвместни проекти с Nicki Minaj, Martin Garrix, Lil Wayne и G-Eazy. Специалистите я определят като един от най-модерните и вълнуващи международни поп изпълнители. „Очаквам с нетърпение да видя почитателите си във Варна. Знам, че имам много специални фенове в България и можем да бъдем част от това невероятно MTV събитие заедно“, казва в обръщението си певицата. 


Организаторите на MTV Presents Varna Beach 201обявиха, че DARA и Кристиан Костов също ще се включат в най-голямото световно събитие на открито, което ще гостува на Южния плаж в града. Дарина Йотова, известна като DARA, се утвърди като любимка на публиката у нас с характерния си глас и забележителна индивидуалност. Песента й „К’во не чу“ е номер 1 в официалната годишна класация за най-излъчвана българска музика за 2016-а. Вторият й хит „Родена такава“ е сред най-популярните песни на 2017-а.  Кристиан Костов изведе България до безпрецедентното второ място на песенния конкурс “Евровизия” през тази година с песента  Beautiful Mess.  Голяма популярност придоби дебютният му сингъл „Не си за мен“, както и съвместното парче с PAVELL & VENCI VENC' – „Вдигам Level“. DARA и Кристиан допълниха списъка с български изпълнители, които ще имат възможност да се изявят на голямата световна сцена. Както вече ви информирахме, останалите, поканени от организаторите, са Поли Генова и дуото PAVELL & VENCI VENC'. 


Грандиозното събитие ще е на 15 юли на Южния плаж. Музикалният фестивал ще продължи близо 12 часа – от обяд до полунощ. Сцената на MTV Presents Varna Beach е една от най-големите изграждани някога в България. 

 

Eто и всички изпълнители, които ще излязат на сцената на MTV Presents Varna Beach 2017:

 


BEBE REXHA наелектризира публиката с изпълненията си на живо. Хитовете й I Got You, In The Name of Love, No Broken Hearts, Me Myself and I и The Way I Are са познати по целия свят.

 



STEVE AOKI е обявяван за DJ номер едно на САЩ и е номиниран за награди “Грами”. Известен е като един от най-неуморните артисти и създава невероятна атмосфера на събитията, в които участва. 

 

 


JONAS BLUE е изпълнител с три платинени сингъла и многобройни хитове на върха на музикалните класации, като Fast Car, Perfect Strangers и By Your Side.

 

 


REDFOO, е сред най-награждаваните изпълнители  в Америка и един от членовете на LMFAO. Негови са някои от най-успешните хитове в класациите за всички времена, сред които Party Rock Anthem – с над 1,2 млрд. гледания в YouTube, Sexy and I Know It и Let’s Get Ridiculous.

 

 


TINIE TEMPAH завладява с неподражаемия си парти стил. Not Letting Go е седмият му хит номер 1 във Великобритания. Носител е на награди за най-добър изгряващ изпълнител и най-добър сингъл на наградите “Брит” (BRITs). През 2016-а заедно със Зара Ларсен щурмува класациите с Girls Like.

 

 


GORGON CITY е дуо, известно с желанието си да експериментира в сферата на електронната музика. Песните им Imagination, Ready for Your Love, Go All Night, Unmissable и Here For You звучат във всички световни клубове и вдъхновяват младите хора по целия свят.

 

 


R3WIRE & VARSKI са известни като динамично дуо, което подлудява публиката. Те са постоянни фаворити в събитията на MTV по света.

 

 


SUPERHERO DJs ще имат поддържаща роля на сцената на MTV Presents Varna Beach 2017. 

 

 


ПОЛИ ГЕНОВА е изпълнител с невероятни гласови възможности и взривяващо сценично присъствие. Сред най-известните й парчета са "Солени дни", „Две“, “Шот”, „За нас“, както и съвместната й песен с Дичо - "Нека с теб" и общият проект с Графа - "Слухове".

 

 


DARA се утвърди като любимка на публиката у нас с характерния си глас и забележителна индивидуалност. Песните й „К’во не чу“ и  „Родена такава“ са сред най-големите хитове на 2016-а и 2017-а.

 

 


КРИСТИАН КОСТОВ изведе България до безпрецедентното второ място на песенния конкурс “Евровизия” през тази година с песента Beautiful Mess. 

 

 


PAVELL & VENCI VENC' само  за няколко години вече може да се похвалят с отличия за Група на годината и Дует на годината. Някои от хитовете им са „Единствената“ ft. Моисей, SeTaaBrat, Vdigam LEVEL, „Момичето от квартала“, „Любов“ с Михаела Филева.

Коментари

Новини Варна