IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Култура
16:47 | 10 юли 2017
Обновен: 18:43 | 5 май 2024

Градят най-голямата сцена в България за MTV Presents Varna Beach 2017

Грандиозното музикално събитие ще е в събота, на Южния плаж

По материала работи: Пламен Янков
ТРЕСКАВА РАБОТА кипи на южния плаж.

Най-голямата сцена на открито в България вече се изгражда на Южния плаж във Варна. Издигнато е първото ниво, очаква се в следващите дни да се появи и второ. На нея ще излязат изпълнителите в грандиозното музикално събитие MTV Presents Varna Beach 2017. То ще е на 15 юли събота и ще започне по обяд, а ще приключи около полунощ. Припомняме, че организаторите обявиха, че са осигурили най-добрите аудио и визуални ефекти, предвидени са хиляди светлини, екрани и тонколони за страхотно шоу. Всеки детайл е изпипан, включително подготовката на специална 3D проекция на движението на звука, уверяват специалистите на MTV. Фестивалът MTV Presents Varna Beach ще бъде заснет от множество HD TV камери, а специално видео за събитието ще бъде излъчено в страни по целия свят.

 

ИЗГРАДЕНО Е ЕДНОТО НИВО НА СЦЕНАТА, предстои издигането на второ.

 

12 ще са изпълнителите, които ще излязат на сцената на най-грандиозното музикално събитие на открито, което това лято ще е във Варна. Осем от тях са международни. Сред тях са една от най-модерните и вълнуващи международни поп звезди в момента - BEBE REXHA,  DJ номер едно на САЩ - STEVE AOKI, изпълнителят с три платинени сингъла и многобройни хитове на върха на музикалните класации - JONAS BLUE, един от най-награждаваните рапъри  в Америка - REDFOO, завладяващият с неподражаемия си парти стил - TINIE TEMPAH, дуото, известно с експериментите си в сферата на електронната музика - GORGON CITY, едни от постоянните фаворити в събитията на MTV по света - R3WIRE & VARSKI и SUPERHERO DJs. Българските изпълнители, поканени за MTV Presents Varna Beach 2017 са Поли Генова, Кристиан Костов, Дарина Йотова - DARA и PAVELL & VENCI VENC'.

 

ПОЛИНА ПЕТРОВА

Снимки АВТОРЪТ

Коментари

Новини Варна