IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Култура
12:39 | 20 юли 2017
Обновен: 08:57 | 14 март 2024

Дебютант ще играе Аладин в продукция на Дисни

Британският режисьор Гай Ричи поверил ролята на Мена Масуд

По материала работи: Слав Велев
Дебютант ще играе Аладин в продукция на Дисни

Опровергавайки публикациите, че британският режисьор Гай Ричи има проблем с избора на актьор, който да "поведе парада", компания "Дисни" оповести, че главната роля в планираната игрална версия на хитовата анимация "Аладин" е поверена на дебютанта Мена Масуд, предаде БТА, цитирана от Дарик.

 

В централните роли зрителите ще видят също холивудската звезда Уил Смит като Джина и актрисата Наоми Скот като принцеса Жасмин.
 

От съобщението, направено от компания "Дисни", не става ясно на кого ще бъде поверена ролята на Джафар. Според скорошни публикации фаворит на Гай Ричи за образа на злодея е британският актьор Том Харди.
 

"Аладин" е поредната игрална версия на хитова анимация на "Дисни" след "Книга за джунглата" и "Красавицата и Звяра". Компанията планира игрални адаптации и на анимационните си продукции "Цар Лъв" и "Мулан".
 

Анимацията "Аладин" (1992) на "Дисни" стана най-касовият филм на 1992 г., реализирайки 504,1 милиона долара в международния бокс-офис. Продукцията спечели две награди Оскар - за оригинална музика и песен от филм за "A Whole New World", припомня изданието.
 

Игралната версия на "Аладин", режисирана от Гай Ричи, трябва да излезе на екран на 29 март 2019 г.

Коментари

Новини Варна