IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Култура
16:26 | 21 август 2017
Обновен: 22:40 | 16 април 2024

Комедия от Красногоров представят в Римските терми

Постановката „Всяка сряда от 5 до 7” е на ямболския драматичен театър

По материала работи: Слав Велев
Комедия от Красногоров представят в Римските терми

Комедията „Всяка сряда от пет до седем” от Валентин Красногоров могат да видят ценителите на театъра на 26 август от 21 часа в Римските терми. Постановката е на ямболската драма, която носи името на незабравимата Невена Коканова. Режисьор е Владимир Петков. Според експерти постановката се отличава с перфектна режисура и майсторска актьорска игра. 


Комедията търси отговор на въпроса - какво се случва „Всяка сряда от 5 до 7”, когато работата ти е тъпа, животът скучен, мечтите несбъднати и нещата въобще не вървят така, както им се иска на героите... Авторът заплита служебни проблеми и лични отношения във вихър от емоции, за да ни покаже, че лековатият и фриволен начин, по който гледаме на живота си, не само не е решение, а е основна част от кашата, в която се забъркваме! 


Това е поредната комедия на Красногоров, включена в програмата на театър „Римски терми“. На 18 август на лятната сцена беше представена постановката на варненския драматичен театър „Прелестите на изневярата“.


Черно море
 

Четете още:
Изневярата е сложно явление, показва в постановка Костадин Бандутов

Коментари

Новини Варна