IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Култура
12:04 | 19 септември 2017
Обновен: 18:51 | 15 април 2024

Снимките на „Бохемска рапсодия” са в разгара си

Рами Малек се превъплъщава в легендарния вокал на „Куин” Фреди Меркюри

По материала работи: Деян Михайлов
Снимките на „Бохемска рапсодия” са в разгара си

Появиха се нови кадри от снимачната площадка на „Бохемска рапсодия”, където Рами Малек се превъплъщава в легендарния вокал на „Куин” Фреди Меркюри.

Филмът ще се съсредоточи основно върху първите 15 години от съществуването на групата, или от 1970-та, когато се формира бандата, до големия благотворителен концерт Live Aid през 1985 г. Сценарият е дело на Джъстин Хейт (номинация за БАФТА за „Пътят на промените”).

Като останалите членове на култовата група ще видим Бен Харди, който ще е Роджър Тейлър, Гуилим Лий ще е Брайън Мей, а Джоузеф Мацело – Джон Дийкън. 

В Щатите „Бохемска рапсодия” ще се появи на 25 декември 2018 г., а у нас на този етап премиерата е заложена на 28 декември 2018г.

Рами Малек е част и от актьорския състав на римейка на „Пеперудата” режисиран от датчанина Микаел Ноер („Северозапад”), който беше част от програмата на наскоро завършилия филмов фестивал в Торонто. „Пеперудата” на Франклин Шафнър от 1973г. събира на екрана Стив Маккуин и Дъстин Хофман.

cinefish.bg

Коментари

Новини Варна