IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Култура
13:35 | 11 октомври 2017
Обновен: 02:13 | 25 април 2024

Район „Младост“ чества празника си

Вижте програмата

По материала работи: Пламен Янков
Район „Младост“ чества празника си

На 12 октомври район "Младост" във Варна ще отбележи своя празник. Водосвет за здраве, благополучие и дълголетие ще бъде отслужен в 9,30 ч. в Православния храм  „Св. Пророк Илия“. 

 

Празничната програма продължава в 10 часа на стадион „Локомотив“, когато ще започне VII общоградска спартакиада на хората от третата възраст. По традиция ще участват представителни отбори от „Младост“, „Аспарухово“, „Одесос“, „Приморски“ и „Владислав Варненчик“ с капитани районните кметове. Състезателните дисциплини ще бъдат четири, а след музикално-артистичната програма общоградската спартакиада ще завърши с надиграване – ръченица и валс.

 

На 13 октомври (петък) в 17 часа на сцената на летния амфитеатър в Общински спортно-развлекателен комплекс "Младост" е началото на рок концерт с участието на групите Headmaster, Sympathy и Forgot the ten.

 

На 14 октомври (събота) от 16 часа в парк "Младост" най-малките жители и гости на района ще се забавляват с актьорите от Държавен куклен театър – Варна, които ще представят спектакъла "Лакома мецана" по Ран Босилек.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна