IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Култура
09:32 | 19 октомври 2017
Обновен: 00:30 | 13 март 2024

Къщата от детството на Елвис Пресли отива на търг

Имотът е в парк, където се намира и рожденото място на Краля на рокендрол

По материала работи: Пламен Янков
Къщата от детството на Елвис Пресли отива на търг

Домът, в който Елвис Пресли е живял като дете с майка си, ще бъде предложен на търг през ноември, заедно с вещи на още знаменитости, предаде Асошиейтед прес, цитират от Дарик.

 

Организатор е аукционната къща "Джи Дабълю Ес окшънс". Години преди да се превърне в Краля на рокендрола, Елвис Пресли е живял в малка къща на хълма. Тя се намирала в близост до началното училище в град Тюпълоу, северозападната част на американския щат Мисисипи.

 

Феновете имат възможността да купят стария му дом и земята към него. Имотът е в парк, където се намира и рожденото място на Елвис Пресли. То привлича хиляди посетители годишно.

 

Бялата дървена къща и над 6 хектара прилежаща към нея земя ще бъдат част от предстоящия търг за притежания на знаменитости. В него ще бъдат изложени още радио на американския президент Джон Кенеди, рокли на актрисата Мерилин Монро, черната шапка федора на Майкъл Джексън, автомобил BMW на Хю Хефнър от 1973 г., дрехи на Рийз Уидърспуун от "Професия блондинка" и много други.

Коментари

Новини Варна