IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Култура
17:42 | 20 ноември 2017
Обновен: 11:28 | 14 април 2024

Нови разкрития около филма на Тарантино

Според приятели на режисьора филма ще следва историят ана Чарлс Менсън

По материала работи: Деян Михайлов
Нови разкрития около филма на Тарантино

Появи се неофициална информация с подробности относно предстоящия филм на Тарантино, който ще излезе през 2019г. и е част от каталога на „Сони”.

Действието във филма ще се развива през 1969г., а главният персонаж ще е телевизионен актьор, който след един успешен сериал решава на всяка цена да пробие в киното. Това е основната цел и на неговия дубльор. Всичко това се случва на фона на събития, свързани със сектата на Чарлс Менсън.

Самият Менсън почина вчера на 83-годишна възраст. През 1971г. той е осъден на смърт като подстрекател към множество убийства, извършени от последователи на неговата секта, но докато присъдата влезе в действие, смъртното наказание в Калифорния е отменено. 

През годините Менсън многократно е подавал петиции за освобождаването си, но всички те получават категоричен отказ. Том Круз е последното голямо име, което се присъедини към възможния звезден състав. Режисьорът е разговарял с него през миналата седмица. 

Спряганите досега актьори са Брад Пит, Самюъл Джаксън, Леонардо ди Каприо и Марго Роби, която по всяка вероятност ще се превъплъти в актрисата Шарън Тейт, съпруга на Роман Полански, една от жертвите на сектата на Менсън.

sinefish.bg

Коментари

Новини Варна