IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Култура
20:21 | 4 декември 2017
Обновен: 16:08 | 24 април 2024

Финалният сезон на "Къща от карти" ще е от 8 епизода

Кевин Спейси няма да участва повече в сериала

По материала работи: Деян Михайлов
Финалният сезон на "Къща от карти" ще е от 8 епизода

Снимките на шестия сезон на сериала "Къща от карти" (House of Cards) ще бъдат подновени догодина, но той ще е само от 8 епизода и в него - както вече е известно - няма да участва Кевин Спейси, съобщи Variety.com. Досегашните сезони включваха 12-13 епизода.

Изданието цитира Тед Сарандос, който отговаря за съдържанието в интернет платформата "Нетфликс". Според него е постигнато споразумение в началото на 2018г. да продължат замразените през октомври снимки. Причината стана секс скандалът, свързан със сексуални посегателства от актьора, играещ Франк Андърууд - главната мъжка роля в сериала.

"Нетфликс" увеличава инвестициите в собствени програми от тазгодишните 6 на 7-8 милиарда долара. Сред тях са близо 80 собствени или закупени кино продукции. През октомври Сарандос сподели, че около една трета от всички посещения на платформата са именно заради филмите.

 

Компанията инвестира и в пълнометражни анимационни продукции с намерение да пуска по 4-5 заглавия всяка година. Освен това догодина ще има 60 детски сериала и около 30 японски аниме оригинали.

Любопитна добавка за "Нетфликс" е също, че компанията иска през 2018г. да увеличи подкрепата си за продукции на езици, различни от английския. Целта е догодина на платформата да има 30 чуждестранни сериала.


dnevnik.bg

Коментари

Новини Варна