Марго Роби обяви още една предистория за Харли Куин
Началото на снимките на втората част от „Отряд самоубийци“, под ръководството на режисьора Гавин О'Конър е насрочено за 2018 г.
Публикувана: 4 Dec 2017 | 17:22

Въпреки, че Warner Bros разработват вече цели три проекта по комиксите на DC, с участието на Харли Куин („Отряд самоубийци 2“, „Харли и Жокера“ и „Готъмски сирени“), Марго Роби обяви, че ще има още една история, която ще предхожда събитията в „Отряд самоубийци“, изцяло фокусирана върху нейната героиня. 

„Не мога да разкрия всички подробности за проекта, защото те все още са пазени в тайна, но действително работя над солов филм за Харли, от известно време насам.“ – казва актрисата. 

„Това ще бъде един съвсем отделен филм. Честно ви казвам, не мисля, че сега е възможно да се разбере за курса, по който ще поеме лентата, до толкова, до колкото от студиото излизат различни неща. Същевременно всички безусловно се опитват да върнат Харли Куин на голям екран и да измислят различни сюжетни линии.“

Началото на снимките на втората част от „Отряд самоубийци“, под ръководството на режисьора Гавин О'Конър е насрочено за 2018 г. 

Информация за датата на премиерата и началото на работата по „Готъмски сирени“, както и лентата с участието на Жокера, все още не са обявени.

cinefish.bg

Коментари ( 0 )