IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Култура
17:29 | 14 януари 2018
Обновен: 06:11 | 15 април 2024

Д-р Рос се връща на малкия екран като полковник Каткарт

Джордж Клуни - актьор, режисьор и продуцент на "Параграф 22"

По материала работи: Пламен Янков
Д-р Рос се връща на малкия екран като полковник Каткарт

Близо 20 години след като напусна сериала "Спешно отделение" и се отдаде на филмова кариера, наложила го като едно от най-големите имена в Холивуд, актьорът, режисьор, сценарист и продуцент Джордж Клуни ще се завърне към телевизията с поредицата "Параграф 22", предадоха БТА и dnes.bg, като цитират Франс прес.

 

 

Клуни ще продуцира и режисира минисериала от шест епизода, адаптиран по едноименния култов роман на Джоузеф Хелър, и ще изпълни роля в него. Зрителите ще видят актьора в образа на полковник Каткарт.

 

В интервю за "Холивуд рипортър" президентката на "Парамаунт телевижън" Ейми Пауъл е разкрила, че за участието си в поредицата 56-годишният Джордж Клуни ще получи по един милион долара на епизод.

 

Неназован източник, запознат с проекта, междувременно е потвърдил разпространената в други американски медии информация, че се водят преговори за излъчването на "Параграф 22" в стрийминг платформата Хулу.

 

Джордж Клуни е поредната водеща холивудска звезда след Никол Кидман, Рийз Уидърспун, Джулия Робъртс, Робърт де Ниро и Майкъл Дъглас, която през последните години насочи вниманието си към малкия екран.

 

Пътят на Джордж Клуни към славата тръгва от телевизията. След скромни роли в сериали като "Розан", актьорът прави големия си пробив като д-р Дъг Рос в хитовата медицинска драма "Спешно отделение".

 

Клуни напуска сериала през 1999 г., успявайки впоследствие да се нареди сред водещите звезди на Холивуд.

 

Четете още Джордж Клуни дари 1 мил. долара за борба срещу корупцията в Африка

Коментари

Новини Варна