Райън Рейнолдс с нов филм по популярна игра
Актьорът е голям почитател на мистерии
Публикувана: 24 Jan 2018 | 12:03

Покрай успеха на „Дедпул“ Райън Рейнолдс се превърна в една от най-желаните звезди, особено за „Фокс“. Благодарение на това стана факт подписването на договор между студиото и неговата продуцентска компания Maximum Effort. Вече започва работа и по първия филм, резултат от този договор – подготвяната от дълго време адаптация по видео играта Clue.

Играта, в която целта е да се открие заподозрян за убийство на едно местопрестъпление и да се намери оръжието, с което го е извършил, бе превърната в комедия с участието на Тим Къри и Маделин Кан през 1985 г. „Юнивърсал“ в рамките на сделката си с Hasbro в продължение на години се опитваха да направят своя версия на играта, но безуспешно.

През 2016 г. компанията създател на играта прехвърли правата на „Фокс“ и сега Рейнолдс ще продуцира и евентуално ще участва във филма. Почти сигурно това ще засили комичния елемент в бъдещия хит. Може би с тази цел актьорът покани и сценаристите на „Дедпул“ – Рет Рийс и Пол Уерник.

Явно Рейнолдс е голям фен на разгадаващите мистерии игри. Освен в този филм, той участва и в адаптацията на играта за детектив Пикачу. Преди тези филми обаче ще го видим отново като Уейд Уилсън в „Дедпул 2“, който излиза по кината на 16 май тази година.

cinefish.bg

Коментари ( 0 )