IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Култура
14:30 | 15 февруари 2018
Обновен: 18:38 | 17 април 2024

Концерт в събота помага на онкоболни деца от Варна

Вижте участниците и се включете със своята лепта

По материала работи: Слав Велев
Концерт в събота помага на онкоболни деца от Варна

Концерт в подкрепа на децата от клиниката по Детска клинична хематология и онкология към УМБА „Св. Марина“ Варна ще се проведе на 24 февруари от 16 часа в голям търговски център до автогарата. Това стана ясно в сутрешния блок на тв „Черно море“ – „Утро в нашия град“ с водещ Магдалена Петрова. Организаторите Радослава Димова и Стоян Бурназов – Бурназа разказаха в студиото, че идеята е започнала преди няколко години, когато от този свят си е отишъл Пламен Колесниченко – гл. експерт „Младежки дейности“ към Община Варна. Бил е почитател на рок музиката. Затова и концертът ще бъде с участието на варненски рок музиканти. „Две години подред дарявахме събраните средства на Дома на онкоболните - сподели Радослава Димова. Тази година те ни отказаха като ни насочиха към децата. Това е много благородно от тяхна страна. Вече имаме идеи как да използваме средствата. Ние с Пламен създадохме две прекрасни деца  - Йоана и Александра Колесниченко, които и тази година ще изработят кутиите, в които ще се събират средствата за онкоболните деца – каза още Радослава Димова.

 

Концертът ще бъде в един от моловете с начален час 16.00. Ще участват Диян Коев, дуо Витамаре, Лили и Бурназа, Стефан Кудев и Мирослав Савов, танцова шокола Маламбо с латино танци. „Нека хората да дойдат, да послушат нашата музика, да усетят какво е да дариш нещо от себе си за кауза, за друг човек – било то коса или средства“ – прикани варненската публика Стоян Бурназов. По време на  разговора в студиото, 12 годишният Явор Добрев дари косата си в помощ на нуждаеща се болна жена.

Ели Маринова

Повече вижте във видеото:

 

 

Четете още: 12 годишният Явор Добрев дари косата си в помощ на болна жена

 

Коментари

Новини Варна