Ан Хатауей по следите на търговци на оръжие
Тя ще участва в новия филм на една от най-коментираните режисьорки напоследък Ди Рийс
Публикувана: 19 Feb 2018 | 20:44

Ан Хатауей ще участва в новия филм на една от най-коментираните режисьорки напоследък Ди Рийс. Последният филм на Рийс „Мъдбаунд“ по романа на Хилари Джордан бе отрупан с всевъзможни награди и суперлативи от страна на критиците. Той бе отличен и с 4 номинации за „Оскар“, една от които е за адаптиран сценарий, дело на самата Рийс и Въргил Уилямс.

„The Last Thing He Wanted“ също е екранизация на популярен роман за журналистка от Washington Post, която неочаквано попада в опасния свят на търговията с оръжие. Марко Вилалобос пише сценария за тази самотна жена, впуснала се в жестока надпревара с времето. Касиан Елвс, продуцент на хитове като „Иконом на седем президента“ и „Клубът на купувачите от Далас“, предлага на Рийс да екранизира романа. Така двамата ще продължат успешното си сътрудничество, започнало с „Мъдбаунд“.

Рийс спечелва вниманието на критиците още с дебютния си филм „Парий“, спечелил награда на фестивала в Сънданс. Следващият й филм е телевизионната продукция на HBO „Беси“ с участието на Куин Латифа, отличена с награда „Тони“.

Предстои да видим Хатауей в няколко филма, включително „Бандитките на Оушън“, където тя е основния противник на няколко силни дами, между които Сандра Бълок, Кейт Бланшет и Риана.  

cinefish.bg

Коментари ( 0 )