Майкъл Бей с два нови филма
Режисьорът ще прави „Robopocalypse“ и „6 Underground“
Публикувана: 8 Mar 2018 | 12:27

Майкъл Бей явно не може да се откаже от любимия му екшън с главни герои роботи. Макар че за момента няма да режисира следващ филм от поредицата „Трансформърс“, той е започнал преговори да поеме проект, свързван от години с името на Стивън Спилбърг. Ако се споразумее за хонорара си, Бей ще режисира фантастиката „Robopocalypse“. 

Адаптацията по романа на Даниел Х. Уилсън за хора, опитващи се да оцелеят в свят, завладян от смъртоносни роботи, е написана отдавна от Дрю Годард („Марсианецът“) и в продължение на няколко години беше обявявана като следващия проект на Спилбърг. Но тъй като той постоянно разработва нови идеи, а сценарият се нуждае от пренаписване, режисьорът на „Извънземното“ непрекъснато отлагаше да започне работа. Сега явно той е готов да се откаже окончателно от него, което е доста разочароващо.

Бей от друга страна изглежда точният режисьор за подобна история. Междувременно докато вървят преговорите за „Robopocalypse“, той обяви своя следващ филм. Бей ще режисира обвития в мистерия екшън „6 Underground“. Сценарият е дело на тандема написал „Дедпул“ Рет Рийс и Пол Уерник и за момента се пази в строга тайна. 


Очаква се снимките на новия филм да започнат това лято.

cinefish.bg

Коментари ( 0 )