IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Култура
09:59 | 14 март 2018
Обновен: 16:18 | 24 април 2024

Първият трейлър на „Фантастични животни 2“ отвежда в Хогуортс

И този път действието на филма ще ни върне назад във времето – през 20-те години на миналия век

По материала работи: Слав Велев
Първият трейлър на „Фантастични животни 2“ отвежда в Хогуортс

Warner Bros. разпространи дългочакан първи трейлър на „Фантастични животни: Престъпленията на Гриндълуолд“ – продължение на „Фантастични животни и къде да ги намерим“, който е първият спиноф филм от вселената на „Хари Потър“.

 

 

Планира се франчайзът „Фантастични животни“ да бъде в общо пет филма, а и този път в режисьорския стол застава Дейвид Йейтс. Той вече режисира първата лента от поредицата, както и последните филми от екранизациите на „Хари Потър“.

 

И този път действието във „Фантастични животни: Престъпленията на Гриндълуолд“ ще ни върне назад във времето – през 20-те години на миналия век. И този път автор на сценария е самата Джоан Роулинг, а в ролята на главния персонаж Нют Скамандър виждаме носителя на „Оскар“ Еди Редмейн. В ролята на младия Дъмбълдор е Джъд Лоу, докато в кожата на злодея Гриндълуолд ще видим друго изключително познато име – Джони Деп.

 

 

Този път Нют Скамандър се впуска в помощ на младия и брилянтен магьосник Албус Дъмбълдор, който е по петите на злия Гелърт Гриндълуолд. В миналото Дъмбълдор и Гриндълуолд са били близки приятели, но пътищата им необратимо се разделят.

 

Гелърт Гриндълуолд е опасен и трябва да бъде спрян на всяка цена. Магьосникът започва да формира собствена армия, с която да властва над всички мъгъли. Или казано на разбираем език – над обикновените хора, които не са магьосници.

 

И докато първият филм от поредицата „Фантастични животни“ ни отведе в Ню Йорк, сега заклинания и магии ще се вихрят в някогашен Париж. Което е и поредно разширяване на вселената на Джоан Роулинг. Поне според първоначални планове, всеки един от петте филма от поредицата би трябвало да ни отведе в различен град.

 

Първият трейлър на „Престъпленията на Гриндълуолд“ ни отвежда и на любимо място на всички фенове на „Хари Потър“, а именно – в училището за магии и вълшебства Хогуортс.

 

Трейлърът подсказва още някои връзки с Даровете на смъртта и показва някои от любопитните създания на магьосническия свят.

 

Освен Еди Редмейн, Джъд Лоу и Джони Деп, участие в лентата взимат още Катерин Уотърстън, Алисън Судол, Дан Фоглър, Зоуи Кравиц, Езра Милър и други. Филмът ще дебютира в кината на 16 ноември.

 

iMen.bg

Коментари

Новини Варна