IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Култура
17:49 | 15 март 2018
Обновен: 13:40 | 19 април 2024

Кървав финал на „Игра на тронове“

Последният сезон ще е има само 6 серии

По материала работи: Деян Михайлов
Кървав финал на „Игра на тронове“

Финалният сезон на най-популярния сериал за последните години се очертава да се превърне в истински апокалипсис. И ако си мислите, че сте се нагледали на прекалено много убийства, осмият сезон се очертава като най-кървавия досега.

На конференция в Израел Франческа Орси, един от шефовете на HBO, сподели, че много от главните герои в сериала ще бъдат убити „един по един“ в дългоочаквания финален сезон.

Всички актьори, сред които Питър Динклидж, Емилия Кларк, Кит Харингтън и Лена Хийди, са се събрали, за да изчетат заедно сценария на шестте епизода от последния сезон и това събиране е протекло... доста емоционално.

„Никой от тях не беше чел сценария преди това. До края на четенето всички актьори плачеха, а на финала аплодираха продължително. Изживяването за всички беше невероятно“, допълва Орси.

Ще се запасим с носни кърпички и ще очакваме с нетърпение финала на „Игра на тронове“. Снимките тепърва предстоят, а излъчването на последните шест епизода ще бъде през 2019 г.

cinefish.bg

Коментари

Новини Варна