IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Култура
19:48 | 17 април 2018
Обновен: 03:46 | 15 март 2024

Джоди Фостър се завръща на Големия екран

Тя участва в новия трилър на Дрю Пиърс „Хотел Артемида“

По материала работи: Деян Михайлов
Джоди Фостър се завръща на Големия екран

Джоди Фостър се завръща на екраните, пет години след последната си голяма роля във фантастиката „Елизиум“. Тя участва в новия трилър на Дрю Пиърс „Хотел Артемида“, чийто първи трейлър вече е факт. Това е режисьорският дебют на Пиърс, известен със сценариите си за хитове като „Железният човек 3“ и „Мисията невъзможна – Престъпна нация“.

 

Хотел Артемида всъщност е специална болница в Лос Анджелис от 2028 г., в която се подвизават най-лошите от най-лошите. Това са всевъзможни престъпници, които могат да си позволят съвсем не евтините такси, но и се съгласяват да спазват правилата. Управлявана от желязната Сестра (Фостър), болницата е пълна с гангстери, убийци и обирджии.


Една нощ тук пристига легендарният подземен бос Ниагара (Джеф Голдблум), който се нуждае от незабавно лечение след опит за покушение. Появата му създава напрежение между останалите „пациенти“ и Сестрата трябва да вземе решение, от което зависи бъдещето на болницата и на всички в нея.


Сред останалите звезди в „Хотел Артемида“ са Дейв Батиста, Стърлинг К. Браун, Чарли Дей, София Бутела и Закари Куинто. Очакваме го по кината от 20 юли.  


Cinefish.bg

Коментари

Новини Варна