IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Култура
21:13 | 26 април 2018
Обновен: 12:51 | 21 април 2024

Бри Ларсън в нова версия на Снежанка

Все още не е обявен режисьор на новия филм

По материала работи: Деян Михайлов
Бри Ларсън в нова версия на Снежанка

Манията на „Дисни“ да прави игрални версии на свои анимационни класики продължава с пълна сила. Сега обаче ни предстои да видим нещо различно. Студиото подготвя своеобразно продължение на приказката за Снежанка, а вече е избрана и актриса за главната роля – носителката на „Оскар“ Бри Ларсън. Звездата от предстоящия догодина „Капитан Марвел“ изглежда чудесен избор.

Тя ще играе Червенорозка, която ще има ключова роля в познатата приказка за красавицата с абаносови коси. След като Снежанка отхапва от отровната ябълка и заспива навеки, нейната отчуждена сестра Червенорозка трябва да се намеси. Тя се впуска в опасно пътуване със Сърдитко и останалите джуджета, за да открие как да развали проклятието и да съживи своята сестра.

Все още не е обявен режисьор на новия филм, но „Дисни“ упорито издирват подходящия. Проектът бе анонсиран преди няколко години и Джъстин Мерц е автор на първата версия на сценария, който бе пренаписан впоследствие от Еван Дохърти („Снежанка и ловецът“). Според запознати Дохърти е доближил максимално историята по анимационната класика от 1937 г. 

Последният вариант на сценария е дело на Кристин Гор, която е сред сценаристите на шоуто Saturday Night Live. Очакваме да научим още подробности за останалите попълнения в актьорския състав и кога ще започнат снимките на бъдещия хит.
Sinefish.bg

Коментари

Новини Варна