IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Култура
08:49 | 8 юли 2018
Обновен: 18:04 | 15 април 2024

Тарантино събра Брад Пит и Ди Каприо във филм

Снимките на „Имало едно време в Холивуд“ вече са започнали

По материала работи: Слав Велев
Тарантино събра Брад Пит и Ди Каприо във филм

Снимките за новия филм на режисьора Куентин Тарантино "Имало едно време в Холивуд" ("Once Upon a Time in Hollywood" ) вече са започнали. Доказателството се появи неочаквано в профила на Леонардо ди Каприо в Instagram.
 

Актьорът публикува общ кадър с друга голяма холивудска звезда - Брад Пит. Двамата са визия от 60-те години на миналия век, когато се развива дейсвието в лентата.
 

Филмът на Тарантино разказва история, която се случва в Холивуд през 1969 г., в разгара на хипи движението. Главните герои са Рик Далтън (Ди Каприо), бивша звезда от телевизионни уестърн сериали, и неговият дългогодишен дубльор и каскадьор Клиф Бут (Брад Пит). Те се опитват да намерят отново успеха в Холивуд, който вече не познават добре…
 

Плановете им обаче се усложняват от добре известните действителни събития, свързани със съдбата на съседката на Рик - Шарън Тейт (Марго Роби), съпруга на Роман Полански. Шарън е убита през 1969 г. в Калифорния от комуната „Семейство Менсън“- последователи на серийния убиец Чарлз Менсън. Тейт е бременна по време на нападението и заедно с още четирима души, нейни гости, са заклани в дома, който тя споделя с Полански, докато той е извън страната.
 

Това е първият съвместен филм на Леонардо ди Каприо и Брад Пит, отбелязва Дарик. И двамата обаче са работили с Тарантино - Леонардо Ди Каприо игра в „Джанго без окови“ (2012), а Брад Пит беше звездата в „Гадни копилета“ (2009).
 

Звездният актьорски състав включва още Ал Пачино, който играе агента на Далтън, както и Бърт Рейнолдс, Тимъти Олифант, Деймиън Люис, Люк Пери, Емил Хърш, Джей Себринг, Дакота Фанинг, Клифтън Колинс, Кийт Джеферсън и Никълъс Хамънд.
 

Самият Куентин Тарантино преди време разкри, че е работил по сценария на лентата пет години. „Безумно съм щастлив, че ще мога да разкажа тази история за Лос Анджелис и Холивуд, който вече не съществува”, не крие емоциите си режисьорът. И споделя, че най-хубавото, според него, е, че е успял да привлече към работата Ди Каприо и Пит.
 

"Имало едно време в Холивуд" ще се появи в киносалоните на 9 август 2019 г. Датата съвпада с 50-та годишнина от деня на жестокото убийство в дома на режисьора Роман Полански.
 

През ноември миналата година Чарлз Менсън почина в затвора, където излежаваше доживотна присъда за съучастие в убийствата на бременната Шарън Тейт, Лено Ла Бианка и Розмари Ла Бианка, извършени по негово разпореждане от членове на култа.

Коментари

Новини Варна