IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Култура
13:49 | 10 юли 2018
Обновен: 00:12 | 7 април 2024

Показаха нови кадри от „Хищникът“ на Шейн Блек

Премиерата е насрочена за 14 септември

По материала работи: Деян Михайлов
Показаха нови кадри от „Хищникът“ на Шейн Блек

Empire пуснаха два съвсем нови кадъра от новата част на „Хищникът“, създадена от режисьора и сценарист Шейн Блек. Новата лента се очаква да излезе по екраните през септември. 

Шейн Блек представя взривоопасен прочит на новия „Хищникът“. От най-далечните ъгли на космоса, ловът се пренася на улиците в предградията на земен град и сега, най-смъртоносните ловци във вселената, по-силни и интелигентни от всякога, безпощадни както никога досега, идват с модифицирано ДНК, от други видове, за да потопят Земята в кръв. 

По една нелепа случайност, дете е призовало Хищниците обратно на Земята, и само един отряд от бивши войници, в компанията на наистина ядосан учител от училище, могат да предотвратят гибелта на човешката раса. 

Над сценария на лентата, действието на която се развива 30 год. след събитията от първата част, Блек работи заедно с Фред Декър. В актьорския състав влизат още Бойд Холбрук, Кийгън-Майкъл Кий, Томас Джейн, Треванте Роудс, Аугусто Агилера, Оливия Мън, Стърлинг К. Браун и др. 

Премиерата е насрочена за 14 септември 2018 год.

 

cinefish.bg

Коментари

Новини Варна