IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Култура
18:38 | 23 юли 2018
Обновен: 00:58 | 10 април 2024

Показаха първи кадри от „Аквамен“

Филма ще бъде излиза на екраните във Варна по Коледа

По материала работи: Деян Михайлов
Показаха първи кадри от „Аквамен“

Вече е факт дългоочакваният първи трейлър на „Аквамен“. Звездите Джейсън Момоа, Амбър Хърд, Патрик Уилсън, Никол Кидмън и Яхия Абдул-Матийн ІІ, заедно с режисьора Джеймс Уан го представиха на Comic-Con и разказаха интересни подробности от снимачната площадка.

„Исках да направя филм за супергерои, какъвто не сме гледали досега. Този определено е по-различен и е по-скоро фантастика, отколкото традиционната продукция със супергерои“, сподели Уан. Той показа и няколко допълнителни сцени, които според специалистите се доближават до стила на Люк Бесон, в комбинация с убийствен хумор, който често липсва във филмите по комиксите на DC.

Основен момент в трейлъра е сблъсъкът на Аквамен (Момоа) с неговия брат (Уилсън) за трона на подводното царство. Уилсън сподели, че се познава добре с Уан, с когото работи по хитовите поредици „Коварен капан“ и „Заклинанието“. „Още като снимахме първите филми знаех, че той има потенциал за нещо голямо и много се надявах да ме покани отново“, допълни актьорът.

В „Аквамен“ участват още Уилям Дефо, Темуера Морисън и Долф Лундгрен. Очакваме премиерата му на 21 декември.

 


Cinefish.bg

Коментари

Новини Варна