IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Култура
14:20 | 4 август 2018
Обновен: 01:34 | 25 март 2024

"Ето така" - видеоклип, сниман в "Обичайно Заподозряново"

През август групата ще изнесе над двадест концерта в цяла България

По материала работи: Борис Проданов
"Ето така" - видеоклип, сниман в "Обичайно Заподозряново"

Новият клип на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, направен за последния им хит "Ето така", вече се върти премиерно в официалния Ютюб канал на групата.


Актьорите Яна Титова ("Стъпки в пясъка", "Джулай", "Лов на дребни хищници") и Алек Алексиев ("Възвишение", "Откраднат живот"), този път са съответно режисьор и изпълнителен продуцент на доста любопитното видео, замислено като кратък филм, в който Стефан, Стунджи, Еко, Миро и Иван са обитателите на село Обичайно Заподозряново. Ироничните пасторални сцени на музикантите се преплитат със сюжетната линия на двамата дебютанти от НАТФИЗ Боряна Маноилова и Божидар Йорданов.


"Ето така" е сингъл от прясно излезлият албум на бандата "Към" (юбилейно ремастерирано издание). След премиерата на клипа, започва и най-пътуващият месец за Обичайните заподозрени - през август, групата ще изнесе над двадест концерта в цяла България. В първата половина на месеца са гиговете по Южното черноморие, а във втората - големите концерти със Симфоничния оркестър на Пловдивска държавна опера. На някои от тях, като Летен театър Бургас (8 август) и Античен театър Пловдив (28 август), специален гост ще бъде и победителката от "Гласът на България" Ния Петрова, за която това ще е първа среща на живо с родната публика.

 

БГНЕС

Коментари

Новини Варна