IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Култура
08:29 | 6 август 2018
Обновен: 02:16 | 28 март 2024

Ребека Фъргюсън ще е част от новите „Мъже в черно“

Очаква се тя да партнира на Крис Хемсуърт

По материала работи: Деян Михайлов
Ребека Фъргюсън ще е част от новите „Мъже в черно“

Тя вече е част от екипа на Итън Хънт и със сигурност ще я видим и в следващия епизод от неговите приключения. И докато се наслаждава на успеха на „Мисията невъзможна: Разпад“, Ребека Фъргюсън подписа договор за участие в друга поредица – „Мъже в черно“.

Според официална информация, актрисата ще играе главната роля в новия филм, заедно с Крис Хемсуърт. Явно те ще са новата двойка агенти, борещи се с „боклука във вселената“. Паралелно с това Фъргюсън се подготвя и за участие в „Доктор Сън“ – дългоочакваното продължение на „Сиянието“, в което ще си партнира с Юън Макгрегър.

Първо ще са снимките на екранизацията по Стивън Кинг, разказваща за порасналия Дани Торънс, който върви по стъпките на подлуделия си баща. Макгрегър е в неговата роля, а Фъргюсън ще играе Роуз Капелата – лидер на група свръхестествени същества, които се хранят с хора, надарение с озарението. Срещу нея ще се изправи Дани, който също притежава тази дарба.

След това звездата от „Най-великият шоумен“ ще се снима в новите „Мъже в черно“. Освен Хемсуърт, във филма ще участват още Теса Томпсън, Лиам Нийсън, Ема Томпсън, Рафе Спол и Кумейл Нанджиани.

cinefish.bg

Коментари

Новини Варна