IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Култура
16:09 | 9 август 2018
Обновен: 16:50 | 24 април 2024

“Арт Маркони” представя наръчник за живота

По материала работи: Пламен Янков
“Арт Маркони” представя наръчник за живота

Как да накараме истинското ни Аз да вдигне завесата и да се покаже по най-уникалния начин? Как отново можем да повярваме в себе си и своите изключителни възможности, въпреки внушенията на външния свят? Отговорите на тези още много други философски и житейски питания ще намерите в страниците на “Операция превъзходен” на младата варненска авторка Калина Радева.

 

Галерия "Арт Маркони" представя своеобразния мотивиращ наръчник, който дава ценни съвети как да се събудим и да се насладим на живота.


„Това не е книга, написана от известна знаменитост. Тя не дава препоръки, как да възпитавате децата си. В нея не са изброени изследвания и доказателства в защита на основната теза. Тя няма за цел да ви накара да се противопоставите на каквото и да било. Защото в нея вие сте главният герой” казва авторката.


“Операция превъзходен” успешно ще ви докаже, защо трябва да се чувствате напълно удовлетворени от вас самите и поради каква причина заслужавате всеки ден да ви се случват чудеса. Премиерата на книгата е утре от 18 ч. в галерия “Арт Маркони”. 

 

Елисавета Илиева

Коментари

Новини Варна